Ervaringen ouders

Dit zijn wat reacties van mensen die ze hebben geplaatst op mijn Facebookpagina toen ik aangaf dat ik begonnen was met mijn kindercoaching praktijk Kleintje Coach.

Wauw ! Ik ken je als geweldige juf van Gijs, en ik sta hier ook helemaal niet van te kijken ik vind het echt iets voor jou ! Heel veel succes en wat zullen de kindjes die je gaat krijgen hier blij van worden ! Suc6!

Toen Jimmy naar de kleuterschool ging, was jij er stagiaire en wat vond ie je lief. Waarschijnlijk omdat ie toen al aanvoelde dat jij hem kon helpen. Hij was en is zo’n kind dat hulp nodig had en nog heeft. Jammer dat je toen nog niet zo ver was. Maar ik hoop van harte dat je praktijk een succes wordt en veel ‘zoekende’ kindjes worden geholpen. Toi toi toi!

Ha Debora, ik zag je uitnodiging om jouw site leuk te vinden. Dan eerst maar eens even lezen wat je bent gaan doen, toch. Heel goed om te zien hoe je je gave (want zo kun je hooggevoeligheid ook zien) gaat gebruiken om anderen te begeleiden bij het vinden van een evenwicht. Heel veel succes en vooral heel veel plezier!

Top meisje, ik hoop dat jij heel veel kleine mensjes kunt gaan helpen. Weet zeker dat ze bij jou op de goede plaats zijn. Veel succes gewenst van ons alle. Xxx