Kindercoach

Wat is Kindercoaching?

Als kindercoach begeleid ik kinderen en hun ouders. Ik vind het belangrijk om juist ook de ouders erbij te betrekken, omdat je als ouder het grote voorbeeld bent voor je kind(eren).

Kinderen tot 7 jaar

Kinderen tot 7 jaar zitten in een fase van spelen, fantasie en ontdekken. Thuis is dan van groot belang voor deze kinderen. Het laten ervaren van een veilige “thuisbasis” is dan ook ontzettend belangrijk. Maak je je als ouder zorgen over je kind die in deze leeftijdsfase zit, dan kun je bij mij zeker terecht. Door met jou als ouder aan de slag te gaan kun je namelijk nieuwe inzichten krijgen en op een andere manier naar je kind gaan kijken en ermee omgaan. Jij als ouder bent in deze fase ontzettend belangrijk. Soms ben je het vertrouwen misschien even kwijt en weet je niet meer hoe of wat. Samen gaan we dan kijken naar jouw eigen wijsheid als ouder. Je krijgt weer vertrouwen en de erkenning dat je het als ouder altijd goed doet. Met alle liefde die je hebt voor je kind(eren) kun jij een verandering teweeg gaan brengen.

Kinderen vanaf 7 jaar

Kinderen vanaf 7 jaar zitten in een hele bijzondere fase in hun leven. Ze gaan de fase in van emoties en gevoelens. En dan kan een vervelende opmerking bijvoorbeeld extra hard binnen komen. Ze voelen zich vaak eenzaam , voelen het aan als er dingen niet lekker lopen, er ontstaan clubjes en groepjes en vaak ontstaat dan ook pesten. Met kinderen die in deze leeftijdsfase zitten ga ik individueel aan de slag. We gaan samen op zoek naar hun kwaliteiten om ze meer zelfvertrouwen te geven ze weerbaarder te maken. Als ouder word je hier ook betrokken bij het traject.

Ieder kind is uniek! De kunst is om dat te ontwikkelen!

Bij Kleintje Coach sta jij centraal!

Als kindercoach maak ik gebruik van het Coachee spel, maar het kan ook zomaar zijn dat we gaan knutselen, dansen, tekenen, wandelen of iets anders waar jij je prettig bij voelt.

Bij Kleintje coach:

  • Kan je snel terecht, want ik maak graag zo snel mogelijk tijd voor je vrij!
  • Heb je al vrij snel resultaat. Vaak zijn 5 tot 7 sessies al genoeg om je weer te laten stralen!
  • Krijg je de persoonlijke aandacht die je verdient!IMG_9943-47
  • Ben je goed zoals je bent!

Wanneer kun je bij Kleintje Coach terecht?

Je kunt bij mij terecht met heel veel vragen, maar je kan onder andere denken aan:

  • Hooggevoeligheid / hoogsensitief
  • Pesten (ik ben gecertificeerd KOMOP-COACH)
  • Werken aan je zelfvertrouwen
  • Concentratieproblemen
  • Uiten van emoties
  • En alle andere dingen waarbij je graag wat hulp zou willen

Heb je vragen of wil je meer informatie neem dan vrijblijvend contact met me op.

Liefs, Debora

Kleintje Coach laat kinderen weer stralen!